Aktuellt

Lansering i Almedalen 2023Lansering i Almedalen 2023
Att hitta tillbaka till viljan och lusten med Almedalen har varit svårt för många efter det fruktansvärda dådet 2022. Men det är Tillsammans som vi är starka och det fick också styrelsen att förlägga den fysiska lanseringen av stiftelsen till hjärtat av Visby, i inledningen av Almedalsveckan. Eventet var välbesökt och talade gjorde socialminister Jakob Forssmed, SKR:s ordförande Anders Henriksson, BRIS generalsekreterare Magnus Jägerskog, Attentions ordförande Anki Sandberg samt Annika Sten Pärson från Inner Foundation. Dessutom höll Ing-Maries dotter Sara Wieselgren ett bejublat tal. Fantastiska Frida Boisen var moderator under kvällen och Reform Society lånade ut lokal. Varmt tack för det!
August 23, 2023
Medialansering av stiftelsenMedialansering av stiftelsen
Ing-Marie Wieselgrens stiftelse - Tillsammans för psykisk hälsa lanserades den 25 januari 2023. Här finns länkar till intervjuer som gjordes samt det pressmeddelande som gick ut.
August 23, 2023
Varmt tack!Varmt tack!
Familjen Wieselgren och stiftelsens styrelse vill tacka för det stöd vi fått och de samarbeten som redan har uppstått. Varmt tack till alla som kommit med uppmuntrande tillrop, förmedlat kontakter och på andra sätt hjälpt till i uppstarten. Ingen nämnd och ingen glömd, men här finns några vi särskilt vill nämna.
May 22, 2023
Ing-Maries tankar för dagenIng-Maries tankar för dagen
Ing-Marie var en omtyckt radioröst i P1:s Tankar för dagen. Teman som "Vreden kan gå de godas ärende", "Att bevara hoppet i orostider" och "Vad är det för fel på lagom?" är titlar som manar till både leende och eftertänksamhet. En skatt för eftervärlden att inspireras av och minnas till.
May 23, 2023